About
Home » About

Despre noi

Misiunea noastră
 
Powerd by Intelligence SRL este o companie românească specializată ȋn domeniul administrării asociațiilor de proprietari și administrării de blocuri.
Oferim servicii de administrare asociaţii de proprietari Braşov, o alternativă transparentă, de nouă generaţie la serviciile clasice de administrare asociaţii de proprietari.
 Powerd by Intelligence SRL a fost ȋnființată ȋn 2020 din dorința de a deveni un furnizor premium de servicii ȋn domeniul administrării de imobile. Modelul nostru de business inovator integrează serviciile solicitate ȋn managementul unui imobil cu o platformă digitală de ultima generație ȋn domeniu. Prin aceasta ne propunem o transparenta totala a serviciului de management al proprietății. În plus, aceasta tehnologie permite fiecărui proprietar de imobil să verifice, la orice ora, situația cotelor datorate catre Asociația de Proprietari.
Prin intermediul Avizierului Online și al unei aplicații mobile, fiecare proprietar are acces ȋn orice moment către Asociația de Proprietari  şi este practic în contact permanent cu un administrator asociaţii proprietari Braşov

 Powerd by Intelligence SRL oferă atât servicii online, adaptate omului modern, aflat mereu ȋn lupta cu timpul, cât și soluții offline, pentru proprietarii care preferă varianta clasică de administrare.
Oferim proprietarilor numeroase soluții facile de plată:

– online, din contul creat pentru fiecare proprietar pe site-ul nostru
– prin intermediul aplicației mobile e-bloc
– cu card bancar prin internet banking
– prin aplicatia Pago
-plata la terminalele PayPoint

 
0774 618 525
Chat with us for best solution and support.
( Toate apelurile sunt gratuite)
0774618525
Reviews | Warranty | Contact
office@administrarebrasov.ro
Solution Provider
Str. Ioan Popasu, nr.15, Brasov, Romania